Az új EpiTrain

A könyökrögzítő legújabb generációja új méretezéssel!

Az új EpiTrain még tökéletesebb illeszkedéssel és ezzel járó stimulációval segít. A  termék módosítása egy új méretrendszer bevezetését vonta maga után, amelyet az alkar legvastagabb pontján kell meghatározni.

Az EpiTrain kompressziós kötése is már a LumboTrain és a GenuTrain termékeknél megismert erős textúráltságú és a hossza is változott, megnövelve a bőrrel érintkező felületet és biztosítva, hogy a rögzítő mindig a megfelelő helyen maradjon, javítva a fájdalomcsillapító és stabilizáló hatást. A kötött anyag puhább és jobban lélegzik a könyök területén, hogy növelje a kényelmet hosszabb, intenzív mozgás közben.

Az új Epicon + párnák két alkotóelemből állnak: célzottan enyhítik az alkar hajlító és -feszítő izmainak irritációját, valamint intenzíven stimulálják a radiális és ulnáris izmokat. A viszkoelasztikus pelotta anyagába keményebb masszázsgömbök kerültek, amelyek az izom és ín közti átmenetet kezelik és az izomrostok mentén is hatnak. A váltakozó erősségű ingerek javítják a propriocepciót, enyhítik a fájdalmat és csökkentik a mechanikai stresszt. A rögzítő új változata összességében nagyobb funkcionális stabilitást ad.

Az új 0–6-os méretek 21-35 centiméteres alkarvastagságra megfelelőek. 

Vissza az áttekintéshez