Rólunk

A Bauerfeind egy hagyományőrző családi vállalkozás. Ez a segédeszközök területén felvonultatott modern megoldásokon keresztül mutatkozik meg, amelyek aktív és panaszmentes életet tesznek lehetővé – legyen szó akár egy bandázsról, ortézisről, kompressziós harisnyáról vagy ortopédiai talpbetétről.

„Made in Germany” minőség

Az 1929-ben, Zeulenrodában (Németország, Türingia tartomány) alapított középvállalkozást az ágazat piacvezetői között tartják számon. A Bauerfeind ma világszerte közel 2000 munkatársat foglalkoztat, és több mint 20 országban rendelkezik leányvállalatokkal. Termékei kizárólag Németországban készülnek; részben kézzel készült termékekről van szó, amelyek aztán a világ különböző pontjaira kerülnek. A termékek a legmagasabb igényeknek is megfelelnek minőség, hatás és viselési komfort terén. Ezt igazolják a rendszeres vizsgálati eljárások, amelyeknek köszönhetően a sikeres tesztelést követően termékeinket pecséttel, illetve védjeggyel láthatjuk el.

„Termékeik világszínvonalúak.“

Dirk Nowitzki, NBA All-Star

Dirk Nowitzki, márkanagykövet

A Dirk Nowitzkivel való partnerség 2016 januárjában kezdődött. Ő a Bauerfeind AG első márkanagykövete a világon. A kosárlabdasztárt a Bauerfeind vállalattal a családias légkör, Németország, valamint a sport iránti lelkesedés kapcsolja össze. Már a hivatalos partneri együttműködést megelőzően sokra becsülte Dirk Nowitzki a Bauerfeind termékeit, amelyekről ezt nyilatkozta: „Bíznom kell a testemben. A Bauerfeind támogat engem ebben. Termékeik világszínvonalúak.”

Globális partner a sport világában

Kompetencia, elkötelezettség és csapatszellem – értékek, amelyeket a Bauerfeind támogat. Kiváló termékeink minőségében világszerte megbíznak az élsportolók. A Bauerfeind vállalatról az olimpiai játékok során sem lehet többé megfeledkezni. 2002 óta a vállalat folyamatosan orvosi ellátást nyújt a sportesemény ideje alatt: Eleinte a Bauerfeind kizárólag a német atléták számára nyújtott ortopédtechnikai szolgáltatást. Azonban 2010 óta a vállalat – mint a mindenkori szervezőbizottság partnere – minden részt vevő ország számára mindig rendelkezésre áll. Legutóbb a 2016-os riói olimpia atlétáit látta el sikeresen a Bauerfeind.

Az LBT Kft.

Az LBT Kft. az ortopédiai eszközök gyártásában és forgalmazásában, a mozgásszervi betegségek kezelésében szerzett 25 éves tapasztalatával, egyedülálló szakértelmével áll az orvosok, a gyógyulni vágyók és az egészségüket megőrizni szándékozók rendelkezésére. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik a betegellátás és a rehabilitáció területén, számos gyártó kizárólagos hazai képviseletét látja el. Országos méretvevő hálózat és saját gyártókapacitás - ortopédiai műszerészet, sport-ortopédia, cipészet, varroda - biztosítja az egyedi és a speciális gyógyászati igényeknek is megfelelő ellátást.