Vékony ortézis a bokaízület stabilizálásához

Új termékek: MalleoLoc L és MalleoLoc L3

Mostanra két új ortózis, a MalleoLoc L és a MalleoLoc L3 is kiegészíti a boka funkcionális instabilitásának kezelését. Oldalsó stabilizálást biztosítanak az anatómiailag kialakított L héjjal és a rögzítő pántokkal. Vékony kialakításának köszönhetően sport- és akár üzleti cipőkben is viselhetők. 
 A MalleoLoc L3 az L héjat és a hevedereket egy további kompressziós támogatássall is kombinálja. Elemei fokozatosan eltávolíthatók. A többlépcsős kezelés a krónikus állapotú betegek számára számos stabilizációs lehetőséget kínál: teljesen összeszerelt állapotban a héj, a hevederek és a támaszték védi a bokát a túlzott terheléstől. Eltávolítható a héj, majd a rögzítő pántok addig, amíg a rugalmas rögzítő stabilizálja a bokát és kifejti proprioceptív hatását. Kompressziós kötése masszírozza a lágy szövetet mozgás közben, ami segít az izmok aktiválásában és a duzzanat csökkentésében. A támasz egy hosszú cipzárral van ellátva a medialis malleolus és az Achilles-ín között, hogy könnyebben lehúzhassuk.

Az új MalleoLoc L univerzális méretben kapható a jobb és a bal láb számára. A MalleoLoc L3 hat méretben kapható a boka mérete alapján.

 

Vissza az áttekintéshez