Új 2 az 1-ben ortézis a térd osteoarthtritisze esetén

SecuTec OA térd ortézis

A Bauerfeind új, karcsú térdortézise a közepesen súlyos vagy előrehaladott osteoarthritisben szenvedő betegek számára nyújt megoldást. A SecuTec OA lehetővé teszi a varus és valgus igazítását egy termékkel. 

Maradjon aktív hosszabb ideig, fájdalom nélkül

Anatómiailag kialakított kemény keretnek köszönhetően a SecuTec OA pontosan beállítható a páciens lábához. Az adaptív héj önszabályozó dőlésszöggel és anatómiailag kialakított gél kondiláris párnákkal biztosítja, hogy a beteg mozgás közbeni kényelmét. A korrekciót igénylő oldalon lévő kondilátor párna ventrálisan megvastagított és a beilleszthető ékekkel pontosan szabályozható. Ez lehetővé teszi, hogy a térd oldalán lévő érintkezőfelület ideálisan meghosszabbítható legyen az erőátvitelhez.

A SecuTec OA stabilitást biztosít a térdízület számára a négypontos elv szerint: A felső és alsó lábkeretek a hevederekkel ellensúlyozzák az elülső és a hátsó instabilitást. A felső és alsó lábkereteket különböző méretben lehet kombinálni. Ez lehetővé teszi, hogy az orvosi segédeszköz egyénileg igazodjon a beteg lábának kerületéhez.
 

Vissza az áttekintéshez