A MalleoTrain Plus stabilitást biztosít trauma után

Sportsérülések utáni orvosi ellátások köréről végzett nemzetközi kutatások eredményei alapján

Egy bokarögzítőket használó betegek körében végzett kutatások során a MalleoTrain Plus használata 215 dokumentált esetben jobb stabilitást eredményezett. A páciensek többségénél a boka megtámasztására volt szükség egy sporttevékenység vagy a mindennapi élet során bekövetkezett megbotlás vagy bicsaklás után. A betegek mintegy 20% -a szenvedett krónikus instabilitással vagy osteoarthritisben.

Függetlenül attól, hogy más kezeléssel, például fájdalomcsillapítással vagy fizikoterápiával kombinálták-e a kezelést, vagy egyedüli kezelési módszerként a rögzítőt használták - azoknak a betegeknek, akik a MalleoTrain Plus-t használták, ugyanolyan maradt a stabilitás érzésük, mint a sérülésük előtt. A kezelés végén a betegek közel 90% -a a rögzítő stabilizáló hatását "jónak" és "nagyon jónak" ítélte. 90,8 százalékuk azt mondta, hogy a mobilitásukban semmilyen jelentős korlátozást nem éreztek a mindennapi életben. A betegek többsége a fájdalomcsillapító hatást is jónak vagy nagyon jónak ítélte. A fájdalomcsillapítót szedő betegek aránya 63,9 százalékról 39,8 szaázalékra csökkent a felmérés végére.

A MalleoTrain Plus stabilizációt biztosít a boka számára a három komponensén keresztül: ez a kompressziós kötött anyag, mely aktiválja az izmokat, az anatómiai kialakítású párna és az állítható pántos rendszer, amely nyolcas alakban van feltekerve és  a szalg kötéshez hasonló hatású. A rögzítő védi a pácienseket a sérülésektől anélkül, hogy korlátozná a láb mozgásszabadságát.

Vissza az áttekintéshez