A GenuTrain új generációja

Sokkal pontosabb illeszkedés, nagyobb hatékonyság és kényelmes viselet - a GenuTrain új generációja még jobb támaszt nyújt a funkcionális terápiában.

Az új GenuTrain megújított 3D-s kötéstechnikával, új Omega + Pad masszázs hatású pelottával és rugalmas hajlító zónával kialakított oldalsó merevítővel hódít most a piacon.

Az új szövéstechnikával kialakított kötött anyag megfelelő kényelmi zónát biztosít a térdhajlatban, miközben az erősen strukturált felület hatékonyabb érintkezést tesz lehetővé a bőrfelszínnel, így hatásosabban, összetett módon stimulálja a mozgásérzékelő proprioceptorokat, ami jó hatással van a szenzomotorikára és a stabilizáló izmok irányítására. Az anatómiai kialakítás csúszásmentes, biztonságos illeszkedést biztosít mozgás közben.

Könnyebb és jobban lélegzik az ortézis az innovatív technikának köszönhetően. Extra komfort hajlításkor és nyújtáskor. A korábbinál is jobb hőelvezetés.

Omega + Pad az érzékeny területek intenzív stimulálására

A GenuTrain szabadalmaztatott Omega + Pad-jában kialakított nyomási pontok masszírozzák a Hoffa-féle zsírtestet, amellyel kifejezetten csökkentik a retropatelláris nyomást és az intenzív fájdalmat. Két dörzspontjával és az ízületekig kinyúló laterális meniscus szárnnyal a bandázs kompressziós hatása nem a patellán, hanem a környező lágy részeken érvényesül. A térdízület mozgásait a pelottagyűrű formaváltozása leköveti így a nyomó- és masszírozó hatása gyorsítja az ödémák és folyadékgyülemek felszívódását és csökkenti a fájdalmat.

A pelottagyűrű két összetevőből áll: a fő testet alkotó viszkoelasztikus anyagba a Hoffa pontoktól az oldalsó szárnyakig egy keményebb anyag került beintegrálásra, melynek célja a stimuláció fokozása és a fájdalomcsillapító hatás maximalizálása.

Új, integrált oldalsó merevítő, fel- és lehúzást segítő füllel

Az új merevítők kopásálló műanyagból készültek, szabadalmaztatott rugalmas hajlítási zóna, kialakításával, amely követi a viselője mozgását, miközben a kötött anyagot stabil módon megnyújtja.

Az új GenuTrain standard méretekben 0-7-ig és comfort méretekben 3C-7C, titán, fekete és natur színben kapható.

Vissza az áttekintéshez