Bauerfeind Innovation Center

Bauerfeind Innovációs Központ

Siker az ötleteink által! Az innovatív és következetes fejlesztéssel a termékeink jobb funkcionalitását és a még hatásosabb terápiás hatás elérését célozzuk. A központ munkatársai fejlesztik és optimalizálják a termékeket és a gyógyászati ellátási koncepció egészét.

Együttműködés fizioterapeutákkal, ortopéd szakemberekkel és a betegekkel

A terápiásan hatásos termékek segítenek az embereknek aktívan és fájdalom nélkül élni. Ezt az eredményt csak a klinikák, betegek, szakemberek szoros és megbízható együttműködése hozhatja meg. Így alakítható ki a gyógyászati hatás, az optimális illeszkedés és a maximális viselési komfort együttese a kezelés sikere érdekében hosszú távon is.

Gyógyászati Tanácsadó Testület

A Bauerfeind Innovációs Központ új részeként működő testület tagjai egyetemi professzorok, vagy klinikai kutatók akik a gyakorlati élet legutolsó eredményeit használják fel a fejlesztések során. A testület nem csupán a fejlesztésben vagy a teszt-folyamatokban vesz részt. A kutatók a termékek folyamatos javításában és továbbfejlesztésében is részt vesznek számos német egyetem kutatórészlegével. Az innovatív és következetes fejlesztéssel a termékeink jobb funkcionalitását és a még hatásosabb terápiás hatás elérését célozzuk. A központ munkatársai fejlesztik és optimalizálják a termékeket és a gyógyászati ellátási koncepció egészét.